top of page
Foto's magazine 394A8818.jpg

Over Martine

Hoi!

 

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website en tof dat je meer wilt weten over mij en Martine Samplonius Fotografie.

 

Mijn naam is Martine Samplonius, 32 jaar en geboren en getogen in het mooie Friesland. Samen met mijn vriend Marcel wonen wij sinds 2015 in ons huis in Tjerkgaast. Naast dat zijn we het liefst lekker op vakantie met onze Volkswagen camper bus en reizen we van Noorwegen tot aan Bosnië (en verder).

 

In 2017 startte ik een interieuraccount op Instagram om daar foto’s van ons interieur op te posten.

Al snel kocht ik een tweedehands spiegelreflexcamera om eens te kijken of dat iets voor mij zou zijn. Een nieuwe liefde was geboren!

 

Ik begon op de automatische stand te fotograferen en van een belichtingsdriehoek had ik nog nooit gehoord. Inmiddels heb ik een opleiding aan de Fotovakschool afgerond en zijn mijn Canon en ik echte “cameraatjes” geworden.

 

Ik heb een fascinatie voor fotografie, mensen en interieur, dat is natuurlijk perfect te combineren als fotografe.

Op 1 december 2020 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik afgereisd naar Leeuwarden om te laten inschrijven bij de Kamer van Koophandel, Martine Samplonius Fotografie is vanaf 1 januari 2021 dus écht een feit!

 

Inmiddels heb ik al mooie opdrachten mogen doen zoals vastgoedfotografie voor makelaars, interieurfotografie voor ontwerpers en lifestylefotografie van de leukste gezinnetjes.
 

Liefs,

Martine

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page