top of page

Publicaties

Welkom op de pagina "publicaties", het woord zegt het al: hier vind je verschillende publicaties van foto's die ik heb mogen maken. Zo zie je mooie beelden van diverse plekken in ons mooie Friesland maar ook publicaties waarbij ik de interieurfotografie en tekst voor mijn rekening mocht nemen. 

Voor de lifestyle editie van het voorjaar van 2022 mocht ik deze binnenkijker schieten bij Judy en haar man en kinderen. Terwijl ik het huis binnenstapte was ik meteen onder de indruk van de geweldige kleuren, de mooie Perzische traploper en het glas-in-lood. Echt een pareltje! Deze binnenkijker mocht schitteren in de GrootSneek, GrootHeerenveen, GrootBolsward-IJsselmeerkust & GrootdeFryskeMarren.

Publicatie GrootSneek Voorjaar 2022 Judy Tuinstra.JPG

Voor de lifestyle editie van het najaar 2021 van de GrootSneek en GrootBolswardIJsselmeerkust mocht ik foto's maken in een voormalig pakhuis in Leeuwarden. Het appartement is volledig gerenoveerd en zeker met oog voor detail.

publicatie GrootSneek Najaar 2021 KBC.JPG

Hieronder zie je een voorbeeld van avondfotografie, ik maakte deze foto afgelopen november tijdens een koude winteravond.

De foto is gemaakt in Sloten (Sleat) in Friesland, deze molen wordt ook wel "De Kaai" genoemd en deze staat op/naast de Lemsterpoort. Deze foto werd geplaatst in de Groot de Fryske Marren.

Publicatie Molen Sloten.JPG
bottom of page